Verzekeringen

Kortingen oplopend tot maar liefst 20% op de verzekeringen voor VPB-leden!

Samenwerking met De Witte Assurantiën voordelig voor VPB-leden

VPB-Emmen is een samenwerkingsverband aangegaan met verzekeringsadviseur De Witte Assurantiën. De leden van VPB kunnen fors profiteren van de samenwerking, doordat De Witte Assurantiën een ledenkorting verstrekt die maar liefst op kan lopen tot 20% op de zakelijke verzekeringen. Goed nieuws voor de ondernemers in Emmen, want ze kunnen er terecht voor vrijwel alle denkbare zakelijke risico’s.

Met meer dan 70 medewerkers en vestigingen in Hoogeveen en Assen is De Witte Assurantiën de grootste onafhankelijke tussenpersoon van Noord-Nederland. Het besluit   om een dergelijk genereuze korting te verlenen is gelegen in het feit dat de bedrijventerreinen in Emmen beschikken over het KVO-B keurmerk.

De afkorting KVO staat voor Keurmerk Veilig Ondernemen en de letter B voor Bedrijventerreinen. Het keurmerk wordt verleend als ondernemers, gemeente, politie en andere relevante partijen kunnen aantonen dat ze gezamenlijk effectieve en structurele maatregelen hebben getroffen om de veiligheid te waarborgen.

Door de toegenomen veiligheid zijn te verzekeren objecten risico-technisch gezien een stuk aantrekkelijker om te verzekeren. Daar profiteren de individuele leden van.

Re-integratie met Broekmann Personeelsdiensten

Op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding heeft de samenwerking met De Witte Assurantiën een extra lokaal aspect.

Broekmann Personeelsdiensten is in Emmen de vaste re-integratiepartner van De Witte Assurantiën. De praktijk wijst uit dat begeleiding door professionals die goed bekend zijn met de lokale situatie tot betere resultaten leidt dan wanneer het op afstand gebeurt.

      Ondertekening contract de Witte          Logo de Witte

 li Herman Idema (VPB), re Eddy Wildeman (De Witte)

De Witte Assurantiën

VESTIGING HOOGEVEEN
Griendtsveenweg 3
Postbus 115
7900 AC Hoogeveen
T 0528 - 299 400
F 0528 - 299 496

VESTIGING ASSEN
Zwedenlaan 12
Postbus 877
9400 AW Assen
T 0592 - 311 646
F 0592 - 316 018

www.witte.nl 
info@witte.nl