Kalender

 • 10
  Dec

  Broodje Bahco bij Sigrid's Garden GEANNULEERD (VPB)

  maandag 10 december 12.00 - 13.30 uur
  Sigrid's Garden, Weerdingerstraat 252C, 7811 CL Emmen

  HELAAS ZIJN ER TE WEINIG AANMELDINGEN OM DIT BROODJE DOOR TE KUNNEN LATEN GAAN!!!

   

  Het Broodje Bahco is dé informele lunchbijeenkomst voor VPB-leden. Iedere bijeenkomst is weer verschillend, steeds zijn er andere onderwerpen die aan bod komen! Deze keer worden we ontvangen bij Sigrid's Garden aan de Weerdingerstraat 252C in Emmen. 

   

  De wereld staat stil als de diagnose “kanker” is. 

  De medische wereld bestrijdt de ziekte met alle middelen, maar waar kan de patiënt daarna naar toe met zijn/haar onzekerheden en vragen?                

  In Sigrid’s Garden staat de deur open voor een kopje koffie, of een moment van rust. Er is alle tijd voor een gast die behoefte heeft aan een gesprek. Wij bieden een plek, waar iedereen die geconfronteerd wordt/werd met kanker, terecht kan voor een luisterend oor en/of steun. We organiseren wekelijks diverse creatieve activiteiten. Er zijn regelmatig lezingen en themabijeenkomsten. Naast de inloopmogelijkheid is iedereen welkom die informatie zoekt of lotgenoten wil ontmoeten. Op deze manier wordt daadwerkelijk bijgedragen aan een betere kwaliteit van leven. Onze begeleiding is een aanvulling op de reguliere medische behandelingen. Het is van belang dat breed bekend is dat wij een belangrijke schakel zijn naast het medische traject bij kanker. Daar, waar kanker ook een prominente rol kan spelen, is het Inloophuis met het oog op voldoende nazorg een waardevolle hulpverlener. Wij zijn een schakel in de keten van zorg.

  Hoe wij werken en waar wij in de toekomst naar toe willen zal toegelicht worden door Jaap Boer en Hans ten Cate.

  Programma: 

  12.00 uur ontvangst
   
  12.10 uur korte voorstelronde
   
  12.15 uur presentatie door Jaap Boer en Hans ten Cate
   
  13.00 uur wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig?
   
  13.30 uur beoogde eindtijd
   
   
     
   
   
   

  Terug naar kalender