Kalender

 • 11
  May

  Broodje Bahco bij Drenthe College (VPB)

  maandag 11 mei 12.00 - 13.30 uur
  Drenthe College, locatie DCTech, Van Schaikweg 98, Emmen

  Het Broodje Bahco is dé informele lunchbijeenkomst voor VPB-leden. Iedere bijeenkomst is weer verschillend, steeds zijn er andere onderwerpen die aan bod komen! Deze keer zijn we te gast bij het Drenthe College, locatie DCTech in Emmen.

  DCTech staat voor Drenthe College Techniek en is gevestigd aan de Van Schaikweg 98. In het DCTech gebouw worden innovatie projecten door MBO studenten uitgevoerd. De projecten worden deels door het bedrijfsleven ingebracht en er zijn projecten die alles te maken hebben met de hernieuwbare energievormen.

  Want Gas 2.0 is het programma waar 7 MBO instellingen, 3 provincies, 4 gemeenten en ruim 50 ondernemers uit Noord-Nederland bij betrokken zijn. Met dit programma willen de MBO instellingen hun studenten bijspijkeren op het gebied van hernieuwbare energievormen. Onder het genot van een lunch zal Liesbeth Horstmann, projectmanager Techniek & Innovatie bij het Drenthe College, u meer vertellen over dit programma. Daarnaast zal er een rondleiding worden verzorgd door het gebouw om te laten zien waar de hedendaagse MBO student zich in bekwaamd. Kortom wilt u een kijkje in de keuken van het technisch onderwijs van het Drenthe College en de ontwikkelingen die zich daarin afspelen, kom dan 3 februari naar het Broodje Bahco.

  Programma: 

  12.00 uur ontvangst
   
  12.10 uur korte voorstelronde
   
  12.15 uur thema / presentatie Gas 2.0 door Liesbeth Horstmann

  13.00 uur wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig?
   
  13.30 uur beoogde eindtijd
   
  AANMELDEN ; office@vpb-emmen.nl

  Terug naar kalender