Kalender

 • 13
  May

  Broodje Bahco (VPB)

  maandag 13 mei 12.00 - 13.30 uur
  Leger des Heils 50|50 Workcenter Noord, Olivier van Noortstraat 9, Emmen

  Het Broodje Bahco is dé informele lunchbijeenkomst voor VPB-leden. Iedere bijeenkomst is weer verschillend, steeds zijn er andere onderwerpen die aan bod komen! Deze keer worden we ontvangen bij het Leger des Heils 50|50 Workcenter Noord, Olivier van Noortstraat 9 in Emmen. Thema; Werken Werkt.

  Het Workcenter is een plek waar deelnemers van het Leger des Heils,  maar ook mensen die aangemeld worden via het UWV of de gemeente, arbeidsvaardigheden kunnen opdoen in een beschermde omgeving. Het is onze overtuiging dat wanneer je om wat voor reden dan ook in een periode van herstel zit of om andere reden geen werk hebt, dat het goed is om ritme en (primaire) arbeidsvaardigheden op te doen. In een later stadium komt daar vanuit ons dan bij, dat we je helpen in de richting van een betaalde baan. We doen ons werk met werkbegeleiders en jobcoaches. We werken aan de Olivier van Noortstraat op dit moment met ongeveer 30 a 40 deelnemers per dag en we doen diverse soorten van productiewerk. Daarnaast doen we inpakwerk en metaalwerkzaamheden (laswerk, assemblagewerk, montage voor derden etc.).

  Zoals het thema aangeeft zijn wij ervan overtuigd dat 'Werken Werkt' en vanuit die gedachte denken we dat het goed is om ondernemers in de buurt in kennis te stellen van onze werkzaamheden, maar we zijn ook wel nieuwsgierig naar de mogelijke samenwerkingen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar uitstroommogelijkheden voor onze deelnemers.

  We wisselen hierover dus graag van gedachten met de deelnemers van het broodje Bahco.

  Klik hier voor meer info!

  Programma: 

  12.00 uur ontvangst door Herman Idema
   
  12.10 uur korte voorstelronde
   
  12.15 uur Opening door de heer Pieter Plantinga
   
  12.20 uur presentatie 'Werken Werkt' door de heer Rob Bouwhuis
   
  13.00 uur wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig?
   
  13.30 uur beoogde eindtijd
   
  AANMELDEN; office@vpb-emmen.nl 
   
   
   

  Terug naar kalender