Kalender

 • 15
  Oct

  Broodje Bahco bij Kantoorprojecten (VPB)

  maandag 15 oktober 12.00 - 13.30 uur
  Kantoorprojecten, Cornelis Houtmanstraat 24, Emmen

   

  Het Broodje Bahco is dé informele lunchbijeenkomst voor VPB-leden. Iedere bijeenkomst is weer verschillend, steeds zijn er andere onderwerpen die aan bod komen! 

  Het volgende Broodje Bahco vindt plaats op maandag 15 oktober aanstaande. We zijn te gast bij VPB-lid Kantoorprojecten aan de Cornelis Houtmanstraat 24 in Emmen. Echter sinds 1 oktober is Trend!nterieur de nieuwe naam voor Kantoorprojecten. Trend!nterieur is dé absolute specialist in Noordoost Nederland als het gaat om totaalinterieur voor de project- en de woningmarkt evenals voor de project- en woonstoffering. Wij leveren maatwerk aan al onze klanten door het bieden van de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Samen met onze partners zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een gezonde werkomgeving, daarnaast wordt het welbevinden van de mens en duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker. Wij richten ons met onze aanpak ook op de emotionele en fysieke gezondheid van de mens.

  Tijdens het Broodje zullen wij u samen met Lampe Vitaal en Rinze Savenije informeren over ons samenwerkingsverband en de mogelijkheden die wij hebben om het welbevinden en de duurzame inzetbaarheid van de mensen in uw organisatie te verbeteren. Deze middag gaan we het hebben over het effect van kleurgebruik, akoestiek, verlichting en meubilair, maar ook hoe het verbeteren van de levensstijl van je medewerkers bij kan dragen aan vitaliteit. Inzicht krijgen in de fysieke gesteldheid, gezondheid en vitaliteit van je medewerkers kan leiden tot een betere organisatie, maar ook het inzetten van de juiste leiderschapsstijl kan bijdragen aan de vitaliteit van de medewerkers. We hopen jullie 15 oktober aanstaande te mogen ontvangen bij Trendinterieur. We houden graag een stoel voor u vrij.  

  Programma: 

  12.00 uur ontvangst
   
  12.10 uur korte voorstelronde
   
  12.15 uur thema / presentatie
   
  13.15 uur wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig?
   
  13.30 uur beoogde eindtijd
   
   
   

  Terug naar kalender