Kalender

 • 16
  Apr

  HRM Netwerk Werving & Selectie 2.0 via Social Media (VPB)

  dinsdag 16 april 8.30 - 10.00 uur
  VPB, Kapitein Nemostraat 20, Emmen

  Op 16 april a.s. van 8.30 tot 10.00 uur organiseren wij, in het bruin-café in ons pand aan de Kapitein Nemostraat 20, tijdens de HRM Netwerkbijeenkomst een kennissessie over het thema Werving & Selectie 2.0 via Social Media. Omdat in de korte tijd niet de volledige lading kan worden besproken zullen we uitsluitend LinkedIn en Facebook belichten. 

  Social Media is één van de belangrijkste middelen in personeelswerving. Het is inmiddels volledig doorgedrongen in de personeelswerving en positionering voor u als werkgever. Nog maar een kleine minderheid maakt geen gebruik van social media. En het blijft niet bij één kanaal. Graag nemen we u mee in het aantrekken van personeel en het neerzetten van uw merk als potentiële werkgever.

  Jorg Eising komt namens Mr. Pink & Mr. Orange vertellen hoe zij vacatures succesvol onder de aandacht hebben gebracht via Google en Facebook. Hij vertelt ons hoe u de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw organisatie kunt vergroten. Waar vind u de voor uw bedrijf interessante doelgroep. En hoe spreekt u uw beoogde doelgroep aan?

  Nathalie Wierenga, werving- en selectiespecialist Techniek bij Uitzendbureau Olympia, heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in recruitment via LinkedIn. Zij zal op interactieve wijze, haar kennis met ons delen.

  Ons doel voor de ochtend is dat we het volgende in beeld krijgen:

  * Wat zijn de contactpunten tussen kandidaat en bedrijf?
  * Waar, hoe en wanneer ziet een potentiële kandidaat het bedrijf langskomen?

  Als u de zoektocht van de werkzoekenden in beeld hebt, kunt u daar perfect op aansluiten met uw Employer Branding. Social Media Recruitment zal dus meer vanuit data ingezet worden, zodat een campagne zo goed mogelijk aansluit bij de doelgroep.

  Programma: 

  08.15 uur ontvangst

  08.30 uur voorstelronde

  08.40 uur thema; werving en selectie 2.0 via social media door Jorg Eising en Nathalie Wierenga

  10.00 uur beoogde eindtijd

  U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst. Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

  AANMELDEN; office@vpb-emmen.nl

   

   

  Terug naar kalender