Kalender

 • 26
  Sep

  HRM Netwerk (VPB)

  woensdag 26 september 8.30 - 10.00 uur
  VPB, Kapitein Nemostraat 20, Emmen

  Deze ochtend is er een HRM Netwerkbijeenkomst bij de VPB aan de Kapitein Nemostraat 20 in Emmen. Als thema is gekozen; Werving & Selectie 2.0. 

  Werven en selecteren in de huidige markt.

  In de huidige arbeidsmarkt wordt het voor veel bedrijven steeds lastiger om goed personeel aan te trekken en te behouden. Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over deze problematiek. We luisteren naar succesverhalen en laten ons inspireren door onze gastspreker Tom Eijgenraam.

  Tom Eijgenraam is sinds 1994 werkzaam op de noordelijke arbeidsmarkt. Zo heeft hij onder meer gewerkt als senior accountmanager bij toonaangevende organisaties als Randstad, Yacht en Beljon + Westerterp. Op dit moment is hij als managing consultant bij Excellence AG German Engineering B.V. vanuit Groningen dagelijks bezig met het vinden en binden van technische professionals die projectmatig opdrachten uitvoeren bij strategische partners. Tom neemt ons mee de huidige arbeidsmarkt op. Hoe vind je de juiste mensen voor jouw organisatie en hoe zorg je ervoor dat je ze blijft binden en boeien?

  Programma; 

  08.15 uur ontvangst

  08.30 uur voorstelronde

  08.40 uur thema Werving en Selectie 2.0 door Tom Eijgenraam

  10.00 uur beoogde eindtijd

  U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst. Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

  AANMELDEN; office@vpb-emmen.nl

   

   

  Terug naar kalender