Kalender

 • 29
  Jan

  HRM Netwerk; Arbeidsskills - anders kijken naar werk (VPB)

  dinsdag 29 januari 8.30 - 10.00 uur
  VPB, Kapitein Nemostraat 20, Emmen

  Op dinsdag 29 januari organiseert de VPB weer een HRM netwerkbijeenkomst in het bruin café in ons pand aan de Kapitein Nemostraat 20 in Emmen. Deze keer zal het thema zijn;  arbeidsskills - anders kijken naar werk. 

  Frank Takens en Martijn Frölich van CareerUp zullen ditmaal een interactieve sessie verzorgen over dit thema. Hierbij gaat het over waar The war of talent begint, namelijk al tijdens de studie. Om daarin mee te kunnen doen is de verbinding tussen bedrijfsleven en het onderwijs onmisbaar. 

  Frank Takens en Martijn Frölich zijn samen werkzaam voor CareerUp. Dit is een online carrièreplatform waar werkgevers, studenten en het onderwijs samenkomen. Werkgevers plaatsen vacatures voor stages en startersbanen op het platform en bereiken daarmee studenten van meerdere kennisinstellingen tegelijk. Studenten solliciteren via CareerUp eenvoudig met hun carrièreprofiel dat meer bevat dan slechts een CV (persoonlijkheid, skills, ambities en meer).

  We gaan het deze bijeenkomst ook hebben over selectie op basis van skills in plaats van opleiding en werkervaring. Het belooft een praktische en interactieve bijeenkomst te worden, waar u wordt aangezet na te denken en anders naar werk te kijken. Onze directeur Herman Idema zal tijdens deze bijeenkomst zijn visie geven op het onderwerp.  

  Programma: 

  08.15 uur ontvangst

  08.30 uur voorstelronde

  08.40 uur thema Arbeidsskills - anders kijken naar werk door CareerUp

  09.30 uur Herman Idema VPB

  10.00 uur beoogde eindtijd

  U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst. Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

  AANMELDEN; office@vpb-emmen.nl

   

   

   

  Terug naar kalender