Kalender

 • 27
  Mar

  Ondernemersevent Emmen 2019: ‘Lekker werken in Emmen’ (VPB)

  woensdag 27 maart 18.00 - 21.00 uur
  Sligro, Nijbracht 85 Emmen

   
   

  De Sligro in Emmen opent haar deuren op woensdag 27 maart tussen 18.00 en 21.00 uur voor de 12e editie van het Ondernemersevent Emmen, een laagdrempelig evenement voor ondernemers uit Emmen en omgeving. Het thema van dit jaar is ‘Lekker werken in Emmen’.

  Onder het genot van regionale hapjes en drankjes kunnen ondernemers informeel bijpraten of kennismaken met andere ondernemers. Tijdens de avond zal er aandacht zijn voor de mogelijkheden om met behulp van het IWCN (International Welcome Center North) internationaal talent in dienst te nemen. Ook wordt in samenwerking met Dutch TechZone de nieuwe stage-app gepresenteerd waarmee bedrijven en studenten snel en makkelijk met elkaar in contact komen. Wie dat wil kan op de avond zelf al een filmpje opnemen om zichzelf te presenteren aan studenten die op zoek zijn naar een stageplek. Redenen genoeg dus om aanwezig te zijn op deze bruisende avond!

  Het evenement wordt georganiseerd door de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB Emmen) en Sligro, in samenwerking met ondernemers, de gemeente Emmen, studenten International Hospitality Management van NHL Stenden en leerlingen van PRO Emmen. Dit jaar zijn ook de Stichting Marketing Regio Emmen, het International Welcome Center North en Dutch TechZone aangehaakt als partners.

   Aanmelden kan via office@vpb-emmen.nl 

   


   

   Klik hier om de uitnodiging te zien

   

                          

                                 

   

                                          

   

          

                             

   

   

                    

   
      

   

   

   

  Terug naar kalender