Kalender

 • 20
  Jun

  Open Coffee Emmen (EXTERN)

  donderdag 20 juni 9.00 - 11.00 uur
  Auto Lunenborg, Phileas Foggstraat 14, Emmen

  Komende bijeenkomst van de Open Coffee emmen is op 20 juni van 9:00 tot 11:00 bij Auto Lunenborg uw Toyota dealer. We hopen weer een interessante groep ondernemers bij elkaar te hebben voor een inspirerend verhaal onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

  Martin Jutstra neemt ons mee in het BRIT (Best Retailer in Town) concept. Hij vertelt ons deze ochtend hoe de Toyota Groep Drenthe ernaar streeft om zich te onderscheiden, bijvoorbeeld in een unieke klantbeleving. Om niet alleen het beste autobedrijf te zijn maar de beste retailer in town te zijn.  Een bijzonder en uniek verhaal, mede door zijn trip naar Japan.  

  Wat betreft de ochtend bijeenkomsten is dit de laatste van een zeer succesvol seizoen waar Marcel Meijer en ik (Richard van der Ark) met veel trots en plezier op terug kijken. We hebben mooie locaties mogen bezoeken, inspirerende sprekers ontvangen en dat gaan we op donderdag 27 juni feestelijk afsluiten met een BBQ bij Wildlands. Daar hopen we natuurlijk iedereen weer te zien. Dus hou onze FB pagina in de gaten zodat je de inschrijving niet mist. 

  Uiteraard is er ook weer volop mogelijkheid om te netwerken. 

  Geef je nu op : occemmen@gmail.com  

  Donderdag 20 juni 

  09:00 uur t/m 11:00 uur 

  Bijdrage 5 euro
  Visitekaartje

  Terug naar kalender