Kalender

 • 16
  Feb

  Opening nieuwe locatie Micksart Collectief (EXTERN)

  zondag 16 februari 15.00 - 18.00 uur
  Kapitein Grantstraat 24, Emmen

  16 februari om 15.00 uur stelt Micksart Collectief zich graag voor op onze nieuwe locatie aan de Kapitein Grantstraat 24.

  De opening zal worden verricht door Herman Idema, directeur van ondernemend Emmen.

  We zijn supertrots op ons nieuwe pand met een nieuw concept. Micksart Collectief is het vervolg op Micksart Gallery, voorheen gevestigd in het Rensenpark.   In het nieuwe pand zijn open atelierruimtes gecreëerd voor verschillende kunstenaars, inclusief MI&ANN art jeans en ANNIGJE tassen. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en zijn we van het upcyclen.  Er wordt Kunst gemaakt waar u bij staat en er zijn 8 weekse Exposities van kunstenaars uit binnen en buitenland.

  Er worden veel verschillende workshops aangeboden door diverse kunstenaars. De mogelijkheden worden in de loop van het jaar verder uitgebreid. Workshops om te doen in teamverband, als personeelsuitje of als individu. Kom langs voor het unieke cadeau aan uw jubilaris of voor een relatiegeschenk.

  In de opzet gaat het om verschillende kunstdisciplines, maar ook ondernemers die op een andere manier een goede aanvulling zijn, zijn welkom. Startende  creatieve ondernemers zijn uiteraard ook welkom.

  Het tweede deel van het plan wordt in de loop van het jaar verder uitgewerkt: een ontmoetingsplein met daarom heen meerdere  bedrijven.

  We zijn de nieuwe buren van het Goed waar we al langer met veel plezier mee samenwerken. Zo is er het Kunstevenement : KunstiGoed dat 7  maart opnieuw zal plaatsvinden. Een overdekte kunstmarkt in het grootste kringloopwarenhuis van Noord Nederland.  Daarnaast hebben we kortgeleden de prachtige show: “Get in the mix” gerealiseerd. Mooie voorbeelden van samenwerken en elkaar versterken.

  Voor info: Erik Knegt: 06 57 19 33 75

   

  Terug naar kalender