Kalender

 • 23
  Sep

  Themabijeenkomst; Met gemak besparen op inkoop (VPB)

  maandag 23 september 16.00 - 17.30 uur
  VPB, Kapitein Nemostraat 20, Emmen

  In samenwerking met VPB-lid ILEXYS organiseert de VPB de themabijeenkomst; Met gemak besparen op inkoop. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in het bruin-café van de VPB aan de Kapitein Nemostraat 20 in Emmen op maandag 23 september aanstaande. 

  Met gemak besparen op inkoop
  Dat de inkoop van facilitaire en technische producten een lastige en tijdrovende klus is, hoeven wij u niet te vertellen. Met de totale inkoopservice van ILEXYS ontzorgen wij onze klanten van deze tijdrovende klus, waarbij  de klant ook nog eens profiteert van onze scherpe collectieve inkoopprijzen, de juiste kwaliteit en een tijdige levering.

  Voordelen van collectieve inkoop
  Door het samenvoegen van klantomzetten zijn onze inkooppakketten groot en kunnen wij scherpe inkoopcondities bedingen. Deze condities zijn veel beter zijn dan u voor uw eigen omzet alleen zou kunnen behalen.

  Voordelen tail end oplossingen
  Juist de lage omzetten van uw kleinere leveranciers (20% van de omzet vindt meestal plaats bij 80% van uw leveranciers) geven u veel administratief werk en dus kosten. ILEXYS kan deze zogenaamde "Tail-end" op een innovatieve manier voor u verwerken. Dit is vaak voordeliger dan "zelf doen".

  Bespaar 10 tot 20 % op uw inkoopkosten
  De juiste combinatie van bovenstaande zaken zorgt ervoor dat we interessante besparingen kunnen bieden zowel op prijs als organisatiekosten. Ons doel is altijd uw totale kosten te verlagen!

  Voor Wie?
  -Maakindustrie
  -Technische bedrijven
  -Zakelijke dienstverlening

   

  AANMELDEN; office@vpb-emmen.nl 

  Terug naar kalender