Kalender

 • 24
  May

  ZOO MOOI! ODE AAN ALEID RENSEN (EXTERN)

  vrijdag 24 mei 20.30 - 22.30 uur
  Rensenpark Emmen

  ZOO MOOI! ODE AAN ALEID RENSEN

  Een verhaal over liefde, passie, respect, afscheid en verlies!

  Deze spectaculaire muzikale show verteld de geschiedenis van de verdwenen dierentuin. Het levensverhaal van Aleid Rensen met haar man Jaap Rensen en het Noorder Dierenpark.Hoe het begon, de hoogtijdagen en hoe het stopte.

  Bijzondere show

  Met deze show brengen we een ode aan Aleid Rensen. Samen met haar man Jaap waren zij vanaf 1969 eigenaar van het park en begonnen aan de wederopbouw van de Dierentuin. Een heldere visie op dierenwelzijn en educatie en een gedreven persoonlijkheid zorgde er voor dat de dierentuin uitgroeide tot een landelijk begrip. Het succes van het park bereikte uiteindelijk de grenzen van het park, wat in het centrum niet meer kon doorgroeien. Tegenwoordig horen we het getrompetter van de jonge olifanten alleen nog in onze gedachten.

  Op 23, 24 en 25 mei 2019 spelen wij onze muziekproductie Zoo Mooi! live in de Oude Dierentuin. Precies op de locatie waar vroeger de Nijlpaarden gracieus door het water bewogen, tegenover de plek waar de stekelvarkens liepen en de flamingo’s sierlijk in het waterstonden alsof we in Florida op vakantie waren. Op deze plek bouwenwe  een podium voor ons orkest ruimte voor 800 personen publiek. Drie avonden aaneen krijgt u de kans om samen met ons het verhaal van de Oude Dierentuin te herbeleven.

  Kaarten zijn verkrijgbaar op www.zoo-mooi.nl

   

   

   

  Terug naar kalender