Arbodiensten

23 augustus 2018,

Beste VPB lid, 

Veel ondernemers leven in het spanningsveld tussen de business van het bedrijf en het aansturen van personeel. Wij zien in de praktijk vaak dat de ondernemer wel aandacht heeft voor het personeel, maar dat de ondersteuning van een professional ontbreekt, met alle gevolgen van dien. Als er wel een professional ingeschakeld is, verloopt de communicatie stroef en voldoet het niet aan de eisen van de ondernemer. 

Wilt u verzuimbegeleiding afgestemd op uw wensen of stemt u uw wensen af op het aanbod van de markt? 

Bij Hondsrug Personeels Management (HPM) staat maatwerk voorop. Korte en rechtstreekse lijnen met professionals, waardoor u tijd bespaart en met uw business verder kunt. Onze noordelijke nuchterheid en het laagdrempelig karakter, geeft u de ruimte om te kunnen sparren en om samen creatieve oplossingen in te zetten. 

Nieuwsgierig naar ons aanbod, neemt u dan contact op met één van onderstaande professionals:

 

 


Tip: Zeg nu (voor 1 oktober) pro-forma uw contract bij uw huidige arbo-dienstverlener op. Dat zorgt er voor dat u vrij bent om u te oriënteren en ruim op tijd de best passende keus te maken voor het nieuwe jaar.
Om het u makkelijk te maken kunt u hier een standaard opzegformulier downloaden. http://www.hondsrugpm.nl/ozf

 

Als uw werknemer lekker in zijn vel zit, is er geen probleem. Als dezelfde werknemer zegt dat het goed gaat maar regelmatig ziek thuis zit, is er wel iets aan de hand. Een zieke werknemer kost een werkgever al gauw € 250,- per dag. Reden genoeg om eens te praten over hoe om te gaan met verzuim. Wat doet u als een medewerker zich ziek meldt? Accepteert u het griepje en geeft u het een week of belt u de volgende ochtend hoe het met hem/haar gaat? De meeste werkgevers zijn heel coulant, omdat ze graag te boek willen staan als goede werkgever, maar dat wil niet zeggen dat u niet even mag informeren naar de verwachting van terugkomst. We weten allemaal dat het bezig zijn met ziekteverzuim tijdrovend en energievretend is. Hondsrug Personeels Management staat u graag bij en adviseert u hoe te handelen. Ook kunnen wij de complete zorg overnemen, zodat u verder kunt met de zaken waar u wel energie van krijgt. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ontvang een gratis informatiepakket.

Hondsrug Personeels Management
Weerdingerstraat 250 
7811 CL Emmen
Tel. 0591 67 73 58

Mail: info@hondsrugpm.nl 

www.hondsrugpm.nl