Auto Lease

Mobility Service Nederland B.V. is al sinds de oprichting in 2008 een leasemaatschappij met klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Door onze unieke aanpak zijn we sinds de oprichting elk jaar gegroeid. Ook in tijden van een krimpende markt.  

Klantgerichtheid en flexibiliteit betekent niet alleen zoveel mogelijk de klant ontzorgen, maar ook passende oplossingen voor mobiliteit vinden. Mede daarom hebben wij als eerste in Nederland een elektrische auto geïmporteerd en zijn wij sindsdien één van de meest vooruitstrevende leasemaatschappijen als het gaat om elektrische auto’s en andere mobiliteitsvraagstukken. 

Op dit moment hebben wij 3300 leaseauto’s in beheer bij ruim 1000 klanten, een jaarlijkse omzet van ruim 30 miljoen euro en een balanstotaal van ruim 50 miljoen euro. We hebben de ambitie en financiële mogelijkheden om dit binnen enkele jaren flink te laten groeien. 

Wij zijn goed in: 

-Operational Lease

Nieuw en gebruikt. 

-Shortlease

Scherpste all inclusive tarieven van Nederland. 

-Financial Lease

Middels Mobility Service Finance geheel digitaal te regelen. 

-Lease elektrische auto’s

Wij hebben de ambitie marktleider te zijn in EV in het noorden. 

-Importlease

Grote expertise en hulp bij het importeren van een leaseauto. 

Door onze klanten worden wij beoordeeld met een 8,5. We hebben de ambitie om hiervan in 2017 een 9 te maken. Leasen met voorrang en een dikke glimlach, dat doe je bij Mobility Service Nederland!

Voor vragen en/of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Maurice de Vries, tel. 06 - 15 82 29 82 of via de mail maurice@mobilityservice.nl