Column Schulddienstverlening

Gemeente Emmen

 

Schulddienstverlening

 

Vanaf de rand van het nieuwe plein schrijven wij onze eerste column. Om te beginnen zullen we ons voor stellen, wat over onze afdeling melden en aangeven wat jullie van ons kunnen verwachten de aankomende columns. Wij zijn Hanneke en Kim. Samen zullen wij jullie de aankomende tijd voorzien van hopelijk handige informatie.

Wij gaan de aankomende tijd telkens een column schrijven waarbij we aandacht hebben voor één onderwerp. Wij zullen jullie meenemen in de verschillende disciplines op onze afdeling. Daarnaast hopen we kennis met jullie te delen over bijvoorbeeld het doen van aflossingsvoorstellen aan schuldeisers, het uitvoeren van loonbeslag, het opstellen van budgetplannen en nog veel meer. Niets staat vast en we willen graag inspelen op de zaken waar jullie als ondernemer meer van willen weten.

De volgende keer nemen we jullie mee naar het begin van onze afdeling. Alles begint bij het Budgetadviescentrum. Maar nu eerst vakantie. Vanaf het nieuwe plein wensen wij jullie allemaal veel zon, rust en inspiratie toe. Tot na de zomer.....

Toch al vragen? Mail naar Hanneke Gortmaker en/of Kim de Mik via schulddienstverlening@emmen.nl of bel 14-0591 en vraag naar de dames.