Collectieve Energie

Emmen, 29 oktober 2018

Bespaar op uw energiekosten via VPB Emmen 

Heeft u al een energiecontract gesloten voor 2019? Wist u dat dit ook kan via VPB Emmen? U kunt doorgaans 20-30% besparen op uw leveringskosten voor elektriciteit en gas! 

Recent is een Drentse keten van bouwmarkten overgestapt naar het collectief. De collectieve elektra tarieven waren 29% voordeliger dan zijn huidige tarieven, door het hoge elektriciteitsverbruik op meerdere vestigingen is dit voor hen een verschil van bijna € 13.000,- per jaar! 

Ook mocht het collectief vorige maand een Drents autobedrijf verwelkomen. Zij konden 23% besparen op de elektra- en gastarieven. Hiermee besparen ze ruim € 2.000,- per jaar

VPB Emmen maakt gebruik van de kennis en expertise van PM Energie. Door volume te bundelen met alle ondernemersverenigingen in Drenthe en tientallen ondernemersverenigingen daarbuiten, kunt u maximaal besparen. 

PM Energie houdt dagelijks de energiemarkt in de gaten en adviseert met deze informatie een werkgroep van ondernemers die zelf deelnemen aan het collectief. Uw collega-ondernemers nemen de uiteindelijke inkoopbesluiten. 

Daarnaast hebben alle leden een vaste contactpersoon voor alle energiezaken; u kunt met al uw energievragen bij hem terecht. U hoeft zich nooit meer druk te maken over uw energie! Laat in ieder geval vrijblijvend berekenen wat u kunt besparen. Neem contact op met Danny van Houten van PM Energie via 085 - 2100 578 of stuur direct een recente jaarafrekening naar d.vanhouten@pmenergie.nl