ICT Diensten en producten

Sinds juni 2014 zijn IT Worxx en Telecom2Business contractpartner van de VPB! 


IT Worxx en Telecom2Business zijn samen gevestigd in één pand aan de Waanderweg 190 in Emmen. Vanuit hun passie voor IT en telecom doen de medewerkers er alles aan om uw IT- of telecom-vraagstuk op te lossen. Of u nu een MKB-er met 5 of 50+ werkplekken bent, uw vraag eenvoudig of complex is: zij zorgen ervoor dat het goed komt. Zij zijn een full service leverancier van IT oplossingen. U kunt bij hen terecht voor diensten op het gebied van telecom en dataverbindingen, IT onderhoud & IT beheer, cloud computing, hosting en databeheer. Jarenlange ervaring en goede relaties met opdrachtgevers hebben geleerd wat de MKB-er zoekt. Een betrokken, goed bereikbare partner die met kennis van zaken en plezier in zijn werk in begrijpelijke taal de beste IT-oplossing biedt.
 
Zakelijke telefonie, goed geregeld!
 
De telecom experts kunnen in een kort gesprek een inventarisatie maken van uw wensen en behoeften. Samen gaat u op zoek naar de best passende oplossing voor uw situatie. Voor veel klanten verzorgen zij de mobiele telefoonabonnementen. Verder kunnen ze u helpen met:
 
Aanschaf van een telefoon, smartphone of tablet.
IP-telefonie, integreren van thuiswerkers
VOIP telefonie
Vast mobiel integratie
Videoconferenties
Callcenteroplossingen
Inbouw carkitt
 
IT Worxx en Telecom2Business beschikken over een vast netwerk van telecompartners, zodat zij u kunnen voorzien van een betrouwbare en passende telecomoplossing.
 
IT Worxx en Telecom2Business
Waanderweg 190
7812 HZ  EMMEN
 
Telecom2Business de heer Ronald de Veen 0591 – 67 30 78     
Website www.itworxx.nl
e-mail ronald@telecom2business.nl


 
IT Worxx de heer Alexander Boer 0591 – 63 10 58                               
Website www.itworxx.nl
E-mail verkoop@itworxx.nl