11 september Broodje Bahco bij de VPB namens PM Energie; thema 'Collectief energiekosten besparen

03-08-2017

 

 

Het Broodje Bahco is dé informele lunchbijeenkomst voor en door VPB-leden. Iedere bijeenkomst is weer verschillend, steeds zijn er andere onderwerpen die aan bod komen!

Het Broodje Bahco zal op deze maandag plaatsvinden bij de VPB op kantoor, met als thema “Collectief energiekosten besparen”. De bijeenkomst wordt verzorgd door onze contractpartner PM Energie. Namens PM Energie verzorgd door Danny van Houten, de vaste contactpersoon voor alle collectieve deelnemers als het over energie gaat.

Veel leden van VPB Emmen profiteren al van de significante voordelen van collectieve energie-inkoop. De leden van de VPB Emmen maken hierbij gebruik van de kennis en expertise van PM Energie, een onafhankelijke organisatie dus niet gelieerd aan een energieleverancier. Door volume te bundelen met alle ondernemersverenigingen in Drenthe en tientallen ondernemersverenigingen daarbuiten, kunt u maximaal besparen. 

Dit levert u doorgaans een besparing op van 20-30% op uw kosten voor zowel elektriciteit als gas.

Dit is voor de meeste ondernemers al snel enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar! 

Wilt u tijdens een heerlijke lunch weten hoe het collectief werkt en hoe u kunt meeprofiteren? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst via office@vpbemmen.nl

Indien u een recente jaarafrekening meeneemt, kan Danny meteen uw besparing berekenen!

 
 
Programma:
 
12.00 uur ontvangst
 
12.10 uur korte voorstelronde
 
12.15 uur thema / presentatie 'Collectief energiekosten besparen' 
 
13.00 uur wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig?
 
13.30 uur beoogde eindtijd
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht