16 november Workshop Grip op verzuim

16-10-2017

 

Het gebeurd binnen elk bedrijf. Een drukke dag voor de boeg, formatie op orde en dan gaat de telefoon, een medewerker: ”Ik kom niet vandaag. Ik ben dit weekend gevallen en heb een blessure.”Daar zit je dan. Vervangingskosten, omzetverlies door vertraging project, Wet Poortwachter, kosten arbodienst of nog erger, risico WGA instroom. 10 Jaar doorbetalen……

Verzuim kun je niet altijd voor zijn. We werken nu eenmaal met mensen. Net als machines gaan die af en toe stuk. Machines kunnen doorgaans snel gerepareerd worden, mensen hebben vaak een langere herstelperiode nodig. Toch heb je als directeur of leidinggevende invloed op verzuim(kosten).

Tijdens onze workshop “Grip op Verzuim” nemen wij u mee in de mogelijkheden en onmogelijkheden als het gaat om verzuimpreventie of verzuimbegeleiding. De volgende onderwerpen zullen de revue passeren.

  • De invloed van gedrag op verzuim
  • Nieuwe arbowetgeving (o.a. de rol van de preventiemedewerker)
  • Verzuimgesprekken voeren
  • Beinvloeden WHK premie of kosten ERD WGA/ZW

Algemene informatie:

De training wordt gegeven op donderdag 16 november 2017 van 09.00 uur tot 15.00 uur op onze locatie aan De Bukakkers 20. Uw docenten zijn Stefan Foekens en Martin de Jong. Minimale deelname 8 personen.

Uw investering

De kosten  voor het deelnemen aan deze workshop bedragen € 195,00 per deelnemer. Dit is inclusief een uitgebreide lunch, koffie/thee/frisdrank etc.

Uw opbrengst

Na deze workshop kijkt u anders naar uw verzuimgevallen en handelt u pro-actief en op de juiste wijze zodat verzuim u minder geld kost en de medewerker(s) zich gewaardeerd voelen.

Iedere deelnemer ontvangt na afloop een certificaat van deelname

Op naar een gezonde toekomst!

Om u aan te melden voor deze workshop, neemt u even contact met ons op via de telefoon 0591  - 67 73 58 of via de mail info@hondsrugpm.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht