2 november bijeenkomst Vierkant vol gas

12-10-2017

 

Ondernemers in de regio Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen zijn uitgenodigd voor het event Vierkant vol gas op 2 november.

Formule 1
Samenwerking, verbondenheid en lef. Ondernemers kunnen niet zonder. Vierkant vol gas wil ondernemers een inspirerend programma bieden waarin ontmoeten, samenwerking en wederkerigheid centraal staat. De aanwezigen kunnen zich laten inspireren door voormalig Formule 1 coureurs Jan Lammers en Robert Doornbos. In hun werk was samenwerking en teamwork van het grootste belang om te kunnen excelleren. Ze kunnen er mooie verhalen over vertellen. Hans ten Cate, kleurrijk ondernemer en eigenaar van hotel Ten Cate in Emmen, vertelt over zijn ervaringen en over het belang van samenwerking, durf en doorzetten.

Ronde tafels
In een aantal ronde tafel sessies kunnen ondernemers met elkaar in gesprek over verschillende thema’s, zoals blockchain, exportuitbreiding, financiën, data-analyse en het vinden en opleiden van medewerkers. Wat zijn kansrijke innovaties en waar liggen kansen voor samenwerking? De sessies moeten leiden tot een actielijst per thema. De uitkomst van de gesprekken wordt plenair teruggekoppeld door Sanne Koster van Groos, dagvoorzitter en programmamanager van Vierkant voor Werk.

Vierkant voor Werk op weg naar een nieuwe naam
In Vierkant voor Werk werken bedrijven, kennisinstellingen en gemeenten samen aan economische groei in de regio Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen. Samen gaan ze voor een aantrekkelijke regio waar het, nu en op langere termijn, goed wonen en werken is. Vierkant voor Werk werkt in een regio die een reputatie hoog te houden heeft op het gebied van de maakindustrie. Een krachtige impuls in deze bedrijfstak is nodig en Vierkant voor Werk wil deze geven. Dat kan als onderwijs, ondernemers en overheid de krachten bundelen en werken vanuit de vraag en behoefte van ondernemers. Vierkant voor Werk levert en stimuleert deze samenwerking, levert deskundigheid en werkt mee in projecten die bij kunnen dragen aan de economische vitaliteit van de regio.
De naam Vierkant voor Werk verdwijnt per januari. De nieuwe naam wordt tijdens het event bekendgemaakt.

Initiatief van de ondernemersverenigingen in de regio
Vierkant vol gas vindt plaats op donderdag 2 november bij Vepa Project Furniture, Industrieweg 31 in Hoogeveen. Het event begint om 16.00 uur en wordt rond 19.30 uur afgesloten met een borrel. Bent u ondernemer in deze regio en heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een mail naar info@kennispoortdrenthe.nl.  

Dit event is een initiatief van Ondernemend Coevorden, Hoogeveens Ondernemers Collectief, Ondernemerskring Emmen, Industriekring Schoonebeek,  Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen en Industriekring Avereest en uitgevoerd door Kennispoort Drenthe en Vierkant voor Werk.

 

Klik hier voor de officiële uitnodiging

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht