23 november VPB-lid Hondsrug Personeels Management biedt cursus Preventie Medewerker aan

23-10-2017Vanaf 1 juli 2017 is het voor ieder bedrijf verplicht om te beschikken over een preventie medewerker. Voor bedrijven tot 25 medewerkers mag de werkgever als zodanig optreden. Een preventie medewerker heeft drie wettelijke taken. Namelijk het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), het adviseren en nauw samenwerken met de ondernemingsraad / personeelsvertegenwoordiging over de te nemen maatregelen voor een goed arbeidsomstandighedenbeleid en deze maatregelen (mede) uitvoeren.

Voor het goed uitvoeren van deze taken is basiskennis op het gebied van onder andere arbeidsrisico’s, arbowetgeving, ergonomie en RI&E noodzakelijk.

Hondsrug Personeels Management biedt een cursus aan waarin alle facetten aan bod komen. Na afloop ontvangt de deelnemer een officieel erkend deelname certificaat. Deze cursus kost 125 euro (excl. btw) per deelnemer en zal plaats vinden op 23 november aan de Bukakkers 20 te Emmen. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, meld u dan aan via info@hondsrugpm.nl

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht