29 november Algemene Leden Vergadering VPB bij FC Emmen, Komt u ook?

29-11-2018

 

Op donderdag 29 november aanstaande wordt de najaarseditie van de Algemene Leden Vergadering van de VPB gehouden. We zijn dit keer te gast bij FC Emmen in het stadion "De Oude Meerdijk" op Businesspark Meerdijk. Zij zullen ons ontvangen in het Jupiler Business Café.

“FC Emmen debuteert dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis in de Eredivisie. In de afgelopen jaren zijn er duidelijk stappen gezet en alles viel, 20 mei 2018, op de juiste plaats met de historische promotie als gevolg. 

In minder dan drie maanden tijd zijn er de nodige aanpassingen gedaan aan de accommodatie, werden selectie & staf verder versterkt en zette de organisatie alles in beweging om voor de eerste thuiswedstrijd,op 19 augustus tegen AZ Alkmaar, klaar te zijn voor het Eredivisie seizoen. 

Als Betaald Voetbal Organisatie staan we midden in de maatschappij en zijn we trots op Emmen en trots op Drenthe. We weten waar we vandaan komen maar zeker ook waar we naar toe willen. #HIERKOMIKWEG"

Burgemeester Eric van Oosterhout spreekt tijdens deze ALV over de rol van Dutch Techzone voor de regio. Het krachtige samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven, de onderwijs- en kennisinstellingen en de overheden in de regio. Ook u draagt bij aan een regio die bekend staat om zijn specialistische en hoogwaardige (maak)industrie, internationale oriëntatie, hoogwaardig toegepaste kennis en vakmanschap, en aansprekende woon- en leefomgeving.  Op welke manier zouden de partijen nog beter kunnen samenwerken zodat onze regio in 2030 één van de industriële hotspots is in Nederland?

Programma:

15.30 Inloop met koffie/thee en iets lekkers

16.00 Welkomstwoord voorzitter J. Dokter VPB

16.05 Presentatie FC Emmen

16.20 Formele ledenvergadering VPB

16.55 Presentatie Dutch Techzone de heer E. van Oosterhout

17.10 Napraten hapje en drankje

17.30 Beoogde eindtijd

Wij hopen dat u allen weer in groten getale aanwezig zult zijn en zien uw aanmelding graag tegemoet!

AANMELDEN; office@vpb-emmen.nl

 

                                                                     

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht