3 november om 09:30 start Open Bedrijvendag bij Opleidingscentrum DIBO door Wethouder Bouke Arends

01-11-2018

 

Wethouder Bouke Arends opent de Open Bedrijvendag Emmen op zaterdag 3 november. Dat gebeurt om 09.30 uur bij Opleidingscentrum DIBO, Karel Doormanstraat 15. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De grootste Open Bedrijvendag is in Drenthe
Op zaterdag 3 november openen de bedrijven in Emmen opnieuw hun deuren voor de jaarlijkse Open Bedrijvendag. Deze dag biedt de unieke gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse bedrijven in de omgeving. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur is het mogelijk de deelnemende bedrijven te bezoeken. 

Thema: transport en logistiek
Het onderwijs is opnieuw nauw betrokken bij het programma van de Open Bedrijvendag Emmen. Dit jaar staat het thema 'transport en logistiek' centraal. Op 1 en 2 november wordt het techniekevenement TechWorks georganiseerd voor de basisscholen in de gemeente Emmen. Want techniek werkt, is altijd in beweging en technisch personeel is hard nodig. Leerlingen bouwen deze dagen hun eigen auto. Tijdens de Open Bedrijvendag op 3 november kunnen zij materialen verzamelen om een aanhanger te bouwen voor deze auto. 

Maak ook anderen enthousiast!
Nodig uw zakenrelaties, familie, kennissen, leerlingen, studenten en iedereen voor wie deze dag interessant kan zijn uit voor de opening en de Open Bedrijvendag! Scholen ontvangen hiervoor een poster om leerlingen en studenten te enthousiasmeren. 

Alle informatie over de Open bedrijvendag Emmen is te vinden op de website

KOM JE OOK LANGS???

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht