Bidfood en Pentagast ontzorgen Nederlandse horeca met efficiënte keukeninrichting

29-06-2017

 

 

 

 

 

 

Bidfood en Pentagast ontzorgen Nederlandse horeca met efficiënte keukeninrichting

Horeca groothandel Bidfood (voorheen Deli XL) en Pentagast – de grootste inkooporganisatie van Europa in grootkeuken apparatuur en klein keukenmaterialen – gaan vanaf 12 juni samen de Nederlandse horecamarkt bedienen. “De juiste apparatuur in een horecabedrijf kan het verschil maken tussen effectief of arbeidsintensief. Bidfood ondersteunt horecaondernemers bij het inrichten van een efficiënte keuken, met het schaalvoordeel van inkooporganisatie Pentagast.”

 image

 

Food en food equipment

Als partner voor foodprofessionals richt Bidfood zich niet enkel op het leveren van ingrediënten, maar luistert de online marktplaats naar de bredere behoeften in de markt. “De horeca kampt met een groeiend tekort aan ervaren krachten. Bidfood helpt ondernemers bij het anticiperen op een veranderende toekomst. Door middel van slimme keukenapparatuur verlaag je de werkdruk van chefs. Er wordt tijd bespaard in de handling, terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft of zelfs hoger ligt,” vertelt Arian Heijligers, regiodirecteur Zuid-Nederland bij Bidfood.

 

Gespecialiseerde partners

“Om de Nederlandse horeca optimaal te kunnen bedienen werken we samen met twee gespecialiseerde partners die beiden zijn aangesloten bij Pentagast,” vervolgt Heijligers. “Voor Noord-Nederland is dat Techno Horeca, voor de rest van het land is dat Kitchen Create. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het inrichten van keukens en verkopen van keukenapparatuur.” Techno Horeca en Kitchen Create leveren naast alle grote merken ook het private label Cookmax: al ruim 10 jaar een gevestigde naam in Duitsland.

 image

 

Groot in grootkeukenapparatuur

Pentagast is de grootste inkooporganisatie van Europa in grootkeuken apparatuur en klein keukenmaterialen met een landelijke dekking van 22 bedrijven in Duitsland. De organisatie koopt voor 160 miljoen euro in bij ruim 100 A-merken uit de branche waaronder Rational, MKN en Hobart. Om ook buitenlandse markten beter te kunnen bedienen gaat Pentagast in Nederland de samenwerking aan met Bidfood: onderdeel van het grootste internationale foodservicebedrijf buiten de V.S.

 

 

Over Bidfood (voorheen Deli XL) – www.bidfood.nl – Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

 

 

Bidfood (voorheen Deli XL) Communicatie

06 - 10 95 02 63

 

 

Twitter

 

Facebook

Bidfood

Postbus 440

6710 BK Ede


www.bidfood.nl

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht