Bijeenkomst Holland Office - VPB thema Internationaliseren

09-03-2015

Beste VPB-leden, 

Voor veel MKB-bedrijven in Drenthe zijn de exportmogelijkheden nog onvoldoende in beeld en lastig te pakken. En als deze mogelijkheden al in beeld zijn is het soms erg lastig om zaken als financiering en interne organisatie op orde te krijgen. Hierdoor blijven kansen liggen. Wij spreken dan over kansen voor het MKB bedrijf (meer export, stijgende omzet, hoger rendement) en over kansen voor de regio in het algemeen (meer werkgelegenheid, hogere bedrijvigheid).

Op 30 maart a.s. organiseert Holland Office samen met de VPB een bijeenkomst rondom het thema ‘Internationaliseren’. Natuurlijk kunnen we daarbij spreken over de kansen en mogelijkheden die China en de USA u bieden, maar liever praten wij over mogelijkheden dichterbij huis: Duitsland en de rest van de EU. Wij hopen dat u bij deze bijeenkomst aanwezig kunt zijn.  

Bijeenkomst Holland Office – VPB, thema ‘Internationaliseren’  

Datum: 30 maart 2015

Ontvangst: om 15.00 uur met koffie of thee

Beoogde eindtijd: ca. 17.00 uur

Locatie: Ondernemersplein Emmen, Van Schaikweg 94 

U kunt zich aanmelden via office@vpb-emmen.nl

 Tijdens de bijeenkomst praten wij over internationaliseren in het algemeen. Voor u zou het interessant kunnen zijn dat wij daarna ook een individuele afspraak met u maken voor een meer specifieke weergave van de mogelijkheden die wij voor u zien. Bent u geïnteresseerd in een gratis individueel vervolggesprek, klik dan op volgende link, vul uw gegevens in, zo ook de enquête over het thema ‘Internationaliseren’. 

Linkhttps://hollandoffice.typeform.com/to/HfhhgH?vpb=xxxxx  

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Diane Diterwich staat u bijna altijd, maar in ieder geval tijdens kantooruren graag te woord. Zij is te bereiken op telefoonnummer  06-28 48 67 02 of via email diterwich@holland-office.com 

Ook kunt u voor vragen en/of nadere informatie contact opnemen met Herman G. Idema (directeur VPB) tel. 06-20 34 66 56 ofvia email h.idema@vpb-emmen.nl

Wij hopen u op deze bijeenkomst te mogen begroeten!

Terug naar het nieuwsoverzicht