Het laatste Broodje Bahco voor de zomerperiode vond plaats bij DIBO Opleidingscentrum

27-06-2019

 

Bij het laatste Broodje Bahco voor de zomerperiode waren we op dinsdag 25 juni jl. te gast bij DIBO Opleidingscentrum aan de Karel Doormanstraat 15 in Emmen. Buiten was het tropisch, bij DIBO was het heerlijk koel. Nadat Claire Schieke (VPB) de gasten welkom had geheten en kort op de hoogte had gebracht over de lopende activiteiten bij de VPB, vertelde eigenaar Sarto van Rijswick ons alles over het nieuwe, klimaat neutrale pand van DIBO welke ze begin dit jaar betrokken hebben.Ook bracht hij ons op de hoogte van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. 

Tegenwoordig kun je bij DIBO ook rijlessen volgen in een elektrische auto. Helaas ontvang je nu nog een aantekening voor rijden in een automaat op je rijbewijs. Wellicht vanaf 2020 komt er een proefexamen automaat met een aanvullende training schakelen om ook in een schakelauto te kunnen en te mogen rijden.

Na de presentatie hebben we een rondleiding gehad door het pand en is onze kennis op het gebied van verkeersborden op de proef gesteld. De liefhebber werd ten slotte in de gelegenheid gesteld in een elektrische auto te rijden.

 

 

Bij deze willen we DIBO hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid.

 

     

Foto's Guido Hansman -  Hansman Foto en Beeldwerk

 

Klik hier voor de presentatie van en over DIBO

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht