De Groot Installatiegroep genomineerd voor De Succesfactor

07-01-2014
Maakt u De Groot Installatiegroep tot winnaar?

Een aantal maanden geleden is De Groot Installatiegroep B.V. benaderd door de makers van het televisieprogramma De Succesfactor van RTL Z. "We waren blij verrast en erg trots toen we te horen kregen dat we zijn genomineerd voor De Nationale TV Succes Award."

"Per branche is in de voorselectie een shortlist van 10 succesvolle bedrijven gemaakt. Deze bedrijven zijn geselecteerd vanuit onder andere de gegevens uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel waaarbij winst, expertise en continuïteit centraal staan. De nominatiecommissie heeft vervolgens de kandidaat genomineerd.

De nominatiecommissie was met name onder de indruk van de veelzijdigheid en kwaliteiten van diensten die wij onder één dak aanbieden. Tevens vinden zij het een meerwaarde dat we beschikken over alle certificeringen en veiligheidseisen en dat de klant altijd centraal staat. Zij vinden dat De Groot Installatiegroep BV de winnaar is van de installatiebranche van 2013.

Medio juni 2013 hebben de opnames in onze vestiging in Hengelo plaatsgevonden. Zondag 30 juni waren wij te zien in het programma De Succesfactor. Heeft u deze uitzending gemist? Kijk op onze website (www.degrootgroep.nl ) voor het filmpje!

Op dit moment maakt elk bedrijf nog evenveel kans op de Nationale TV Succes Award. Het aantal stemmen bepaalt welke vijf bedrijven er doorgaan naar de finale. Daarnaast selecteert de nominatiecommissie ook vijf finalisten. Een externe jury gaat de tien finalisten beoordelen op succescriteria. De jury zal vooral kijken naar de intristieke kwaliteiten en prestaties van de genomineerden in het afgelopen jaar.

De Groot Installatiegroep B.V. wil natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnen halen. Stemmen kan door middel van het sturen van een gratis SMS. Wilt u stemmen op De Groot Installatiegroep BV? Sms dan succesfactor [spatie] 2420 naar 4422

De stemperiode loopt van zaterdag 4 januari (14.00 uur) tot vrijdag 10 januari 2014 (14.00 uur). Elke stem telt slechts 1 keer, vaker sms-en vanaf hetzelfde telefoonnummer heeft helaas geen effect.

Op zaterdag 25 januari 2014 vindt de uitreiking plaats.

Wij danken u voor het uitbrengen van uw stem en de fijne samenwerking in de afgelopen periode. Ook in het jaar 2014 staan wij weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

De Groot Installatiegroep

Terug naar het nieuwsoverzicht