Doe mee aan de Open Bedrijven Dag Emmen Zaterdag 1 november 2014

10-06-2014
             Op zaterdag 1 november a.s. vindt opnieuw de Open Bedrijven Dag plaats binnen alle gemeenten van de provincie Drenthe. Ook de Gemeente Emmen zal dit jaar wederom haar ondernemers vragen om hun deuren te openen op de verschillende bedrijventerreinen.
De gemeente heeft samen met de Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB), Industriekring Schoonebeek (IKS), MKB Noord en de Ondernemerskring Emmen (OKE) hiervoor een werkgroep ingericht. Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de opening van de dag, de werving van deelnemers, het promoten van de Open Dag onder een brede doelgroep aan bezoekers, de financiering en de afstemming met de provinciale coördinatie van Marketing Drenthe.
 
In 2013 mochten we ruim 80 ondernemers als deelnemers verwelkomen.

Inmiddels is de werkgroep actief bezig om de editie van 2014 te organiseren. Hiertoe willen wij u als ondernemers enkele vragen voorleggen. Wij hopen op uw medewerking, zodat we van deze editie van de Open Bedrijven Dag een voor u zo succesvol mogelijk evenement kunnen maken. Deelnemen aan dit onderzoek kan door op onderstaande link te klikken. Bij voorbaat dank voor uw medewerking;

Aanmelden kan via de website www.openbedrijvendagemmen.nl

Als u graag wilt deelnemen aan de Open Bedrijven Dag Emmen kunt u zich aanmelden via de website www.openbedrijvendagemmen.nl  of www.obddrenthe.nl Samen realiseren we graag opnieuw een succesvolle Open Bedrijven Dag Emmen!

Met vriendelijke groet,

Namens de organiserende partijen,

         


                                    


 

Terug naar het nieuwsoverzicht