Drenthe College én De Nieuwe Veste organiseren samen FIRST LEGO League 2018

03-04-2018

 

Zoals elk jaar organiseert Drenthe College ook dit jaar de regiofinale van de FIRST LEGO League. Het nieuwe seizoen, met als thema Into Orbit, start traditiegetrouw in april. Vanaf eind augustus / begin september gaan de deelnemende scholen zich weer voorbereiden op de finale. Deze regiofinale is deze keer echter niet op de DC locatie in Emmen, maar wordt in samenwerking met De Nieuwe Veste in Coevorden georganiseerd en zal op hun locatie in Coevorden worden gehouden.

Na zeven keer leek het de organisatie verstandig om de boel weer eens flink op te schudden. Deze nieuwe locatie biedt voor ons weer nieuwe uitdagingen, maar ook zeker kansen! Samen met Joost Engel zal het DC studententeam van Young Dynamic onder begeleiding van Angelique Snippe en Tymen Kuperus de komende maanden de nodige voorbereidingen treffen voor weer een mooie finale.

De regiofinale vindt net als elk jaar eind november / begin december plaats. Op dit moment is de exacte datum nog niet bekend en wordt in de komende weken vastgelegd. De deelnemende teams worden daarover per mail geïnformeerd.

 

First Lego League DC 2017

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht