Drentse Business Versnellers gezocht!

05-07-2016

 

Provincie Drenthe en de Drentse Rabobanken willen tijd en geld investeren zodat u toekomstplannen kunt maken.

Kortgeleden bent u op een bijeenkomst van de Provincie Drenthe geweest. Het thema van deze bijeenkomst was innovatie en subsidie in de breedste zin van het woord. Als vervolg hierop willen we u graag attenderen op mogelijkheden die de Provincie Drenthe u in samenwerking met de Rabobanken aanbiedt: De Rabobank Business Versneller. 

De toekomst van uw onderneming
Als ondernemer in ons mooie Drenthe denkt u na over de toekomst: van uw onderneming en uw rol als ondernemer daarin. Plannen van 12 maanden of langer zijn niet meer houdbaar. U moet steeds sneller schakelen tussen diverse ontwikkelingen en kansen. Als u gebruik wilt maken van de ontluikende economische groei en de handen uit de mouwen wilt steken is de Rabobank Business Versneller iets voor u. 

Versnelling en vernieuwing
De Provincie Drenthe en de gezamenlijke Drentse Rabobanken maken het mogelijk voor ondernemers om hun kennis en vaardigheden als ondernemer verder aan te scherpen en versnelling aan te brengen in hun onderneming. Volgens een aanpak die beproefd is door een groep Drentse ondernemers die u voorgingen en stuk voor stuk enthousiast waren over de aanpak: verfrissende methoden en nieuwe inzichten direct toepassen op ieders eigen bedrijf en daarover stap voor stap sparren met andere deelnemers.

6 bijeenkomsten
De Provincie en de Rabobanken hebben besloten om aanzienlijke middelen beschikbaar te stellen en opnieuw een beperkt aantal ondernemers, tegen een gereduceerd tarief, gebruik te laten maken van dit aanbod. Dat geldt dus ook voor u! In 6 praktische bijeenkomsten ontwikkelt u een stappenplan met als resultaat een concreet toekomstplan voor uw onderneming!

Bijgesloten treft u de brochure met meer informatie aan. 

Heeft u interesse? Neem contact op met Projectenbureau Drenthe, Henk Klaver T 06 53131581 E henk.klaver@projectenbureaudrenthe.nl of Laura de Vries T 06 27055064 laura@mensenzaken.nl

Klik hier voor de brochure

Terug naar het nieuwsoverzicht