Even voorstellen; HBO Stagiair VPB Pascal Sanders

12-05-2016

 

Mijn naam is Pascal Sanders en kom uit Emmen, ben 23 jaar oud en studeer Commerciële Economie aan Stenden Hogeschool. Mijn interessegebieden zijn economie en marketing. Sinds 25 april ben ik begonnen met mijn afstudeerproject bij de VPB Emmen. Hier word ik gesteund door mijn collega’s en zal ik twintig weken lang mij bezig houden met de marktpositie van de VPB, met als doel om te onderzoeken welke rol de VPB zou moeten innemen en welke activiteiten zou de VPB moeten ontplooien om de belangen van haar ondernemers nog beter te kunnen behartigen.

Het persoonlijke doel dat ik nastreef is het houden van een goed kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Om dit te bewerkstelligen zal ik contact op gaan nemen met de leden. Na het onderzoek zullen vanuit de geanalyseerde gegevens aanbevelingen komen over de marktpositionering van VPB Emmen.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met diverse activiteiten. Dit betreft met name voetbal. Ik ben lid van DZOH. Hierin vervul ik een rol als toernooicommissielid en scheidsrechter. Wij organiseren elk jaar het Oldenburger|Fritom jeugdtoernooi. Hier ben ik begonnen met het fluiten van wedstrijden. Inmiddels fluit ik jeugd- en senioren wedstrijden voor de KNVB. Omdat scheidsrechter zijn een eenzame bestaan kan zijn, ben ik aangesloten bij de scheidsrechtersvereniging. Hier houd ik mijn conditie op peil en zorg vanachter de bar voor de inwendige mens. 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht