Even voorstellen; Lisa Assen

07-02-2019

Beste VPB-leden,

Ik ben Lisa Assen, 42 jaar en geboren in Klazienaveen. Tegenwoordig woon ik met veel plezier samen met m’n vriend en hond in Dalen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding verzorgende niveau 3 gedaan en aansluitend verzorging IG-niveau 4 in Deventer waarbij ik werkte in Kampen en op kamers heb gewoond.

Door een ontsteking aan m’n schouder moest ik helaas stoppen in de zorgsector, maar omdat ik graag in de medische sector werkzaam wilde blijven heb ik de opleiding doktersassistente gedaan. Vervolgens ben ik 8 jaar werkzaam geweest als doktersassistente bij huisarts Dr. van der Wal in Barger-Compascuum. Toch bleef het persoonlijk contact dat je hebt met cliënten in de zorg kriebelen en ik heb toen de overstap gemaakt naar de thuiszorg in de wijkverpleging bij thuiszorg Heerendordt. Dit werk heb ik met hart en ziel ruim 5 jaar gedaan maar kreeg toen een auto-ongeluk (kop-staart-botsing) waardoor ik blijvende nek- en rugklachten heb. Hierdoor ben ik ongeveer 3 jaar thuis geweest om te revalideren en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging!

Via het UWV ben ik bij de VPB terecht gekomen om diverse soorten werkervaring op te doen en me in te mogen zetten voor het bedrijfsleven en tevens te ontdekken waar mijn talenten liggen. 

Met veel motivatie en vertrouwen zie ik de toekomst tegemoet.

Ik zie er naar uit u te ontmoeten tijdens mijn werkzaamheden en de komende bijeenkomsten.  

Met vriendelijke groet, 

Lisa Assen.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht