Even voorstellen; Nieuwe stagiaire VPB Marja de Vries

20-10-2016

 Geachte VPB-leden,                                                                                          

 Graag wil ik mij aan u voorstellen: mijn naam is Marja de Vries, geboren op 23 oktober 1966, ik woon in Klazienaveen-Noord en ben getrouwd met Atze. Samen hebben wij 2 zoons, Rick van 17 en Mark van 14 jaar. 

Sinds 12 september 2016 loop ik stage bij de VPB Emmen voor de duur van 3 maanden. Mijn werkzaamheden bestaan uit administratieve taken, zoals het up-to-     date maken van het ledenboek, versie 2017. Met deze stage heb ik de mogelijkheid   om mijn administratieve vaardigheden verder te verbreden en mijn netwerk uit te     breiden. Ik hoop hierdoor mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, want mijn     doelstelling is een nieuwe baan! Bovendien zie ik deze stage als een interessante en   leerzame periode. 

Na de MEAO secretariële richting te hebben afgerond, heb ik brede werkervaring       opgedaan als receptioniste/telefoniste en baliemedewerkster. Eerst bij een accountantskantoor en daarna 27 jaar bij de Rabobank Emmen-Coevorden. In deze jaren ben ik het eerste aanspreekpunt voor cliënten geweest. Het informeren, begeleiden, het verlenen van service, het adviseren van cliënten, het verkopen van bankproducten en diensten alsmede het verrichten van diverse uiteenlopende administratieve werkzaamheden waren mijn hoofdtaken en heb daarbij met meerdere softwareprogramma’s gewerkt. 

Door mijn jarenlange werkervaring kan ik prioriteiten stellen, ik zie werk liggen en tevens ben ik  accuraat, representatief en flexibel. Verder houd ik ervan om mij te blijven ontwikkelen. Ik heb mijn werk altijd met plezier gedaan, omdat ik graag met en voor cliënten werk. Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met cliënten, vooral als ik ze kan ondersteunen. 

Mijn voorkeur gaat uit naar een werkomgeving waarbij het persoonlijk contact, de zorg en de dienstverlening voor de cliënt centraal staat. De cliënt het gevoel geven welkom te zijn en er zorg voor dragen dat deze een goede eerste indruk krijgt van de organisatie. 

Heeft u of kent u iemand met een geschikte vacature? Dan zou ik graag met diegene in gesprek komen. Alvast bedankt. 

Marja de Vries-Jalving
Telefoonnummer VPB: 0591-65 34 54
Mobiel: 06-38 91 40 89
E-mail: devriesmarja@hotmail.com

Terug naar het nieuwsoverzicht