Even voorstellen! Remon van der Klis nieuwe stagiair bij de VPB

23-03-2017

Mijn naam is Remon van der Klis, 21 jaar oud en sinds 15 februari jl. de nieuwe stagiair bij de VPB Emmen. Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie op het Drenthe College in Emmen. Ik ben bezig aan mijn laatste schooljaar en hoop 30 juni mijn diploma te krijgen en dan een baan te zoeken. Verder wil ik graag veel leren en mijn horizon verbreden tijdens mijn stageperiode bij de VPB.

Ik beschrijf mijzelf en mijn karakter als; loyaal, communicatief sterk, oplettend, leergierig en ik sta altijd voor mijn collega’s klaar. In mijn stageperiodes heb ik veel geleerd. Zo heb ik bij verschillende commerciële bedrijven stage gelopen en diverse taken uitgeoefend. Ik ben multifunctioneel inzetbaar en kan op verschillende posities uit de voeten. Ik ben in het bezit van mijn Mavo diploma en heb nu bijna mijn MBO niveau 4 Marketing en Communicatie afgerond. Mijn sterke punten zijn commercieel inzicht, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en zo spreek ik meerdere talen (Duits, Engels en Nederlands).

Mijn hobby’s en vrijetijdsbestedingen zijn vooral op het voetbal gericht. Zo speel ik zelf op de zaterdag en ben ik een voetbalsupporter. Voor de rest vind ik het leuk om een goede film te kijken.

Mijn uiteindelijke doel tijdens mijn stageperiode is dat ik zoveel mogelijk leer over het bedrijfsleven en wat er allemaal speelt, verder is het mijn doel om mijn diploma 30 juni te behalen en zo een leuke baan te krijgen.

Mocht u nog een leuke tip voor mij hebben; u kunt vrijblijvend contact met mij opnemen. Wellicht zien we elkaar binnenkort bij een bijeenkomst.

E-mail : Remon_klis@hotmail.com                                

Telefoon : + 31 6 37 47 14 28

Terug naar het nieuwsoverzicht