Geslaagd Broodje Bahco bij Daat-Drenthe in samenwerking met Kringloopwinkel Het Goed

13-09-2016

Met een goed gevuld programma beloofde het Broodje Bahco op vrijdag 9 september jl. al van te voren een groot succes te worden. We waren te gast bij Daat-Drenthe en Kringloopwinkel het Goed. Het thema was deze keer zeer toepasselijk namelijk; 'Bedrijvig Emmen participeert'. Aansluitend op het Broodje Bahco werd de Bikeshop heropend.

Zowel bij Daat-Drenthe als bij Het Goed staat het geven van een tweede kans centraal. Hierover gaven Heidi Pronk van Het Goed en Aljon Dassen en Annie Sturing van Daat-Drenthe een presentatie. Waar Daat-Drenthe voor re-integratie en begeleiding van personeel op de arbeidsmarkt zorgt, zorgt Het Goed dat artikelen weer kunnen worden hergebruikt. 

Aljon Dassen (li) en Heidi Pronk 

Tijdens de rondleiding, verzorgd door de heer Speelman van Het Goed, werd enthousiast verteld wat Het Goed allemaal aan activiteiten heeft. Met jaarlijks meer dan 100.000 betalende klanten zijn zij een belangrijke speler als het gaat om duurzaam ondernemen. 

Aansluitend vond de heropening van De Bikeshop plaats. Dit is het leer- en werkbedrijf van Daat-Drenthe, gevestigd in het pand van Het Goed, waar oude fietsen worden gerepareerd en/of verkocht. Na een openingswoord door Herman G. Idema (VPB) en het loslaten van de ballonnen, gaf vice-wereldkampioen Bike-Trial Rick Koekoek een spectaculaire demonstratie op zijn BMX. Na afloop van de feestelijke opening was voor de aanwezige gasten de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

 

   

Openingshandeling Herman G. Idema               Demonstratie Bike-Trial door Rick Koekoek

Terug naar het nieuwsoverzicht