Geslaagde Algemene Leden Vergadering VPB

09-11-2017

Dinsdagmiddag 7 november werd de tweede Algemene Leden Vergadering in 2017 gehouden.  Ditmaal in het nieuwe pand van Dokter Schoonmaakorganisatie aan de Maxwellstraat 2 (bedrijvenpark A37) in Emmen.

Inleiding van burgemeester Eric van Oosterhout

Na het welkomstwoord van Jelle Dokter en een inspirerende inleiding van Burgemeester van Oosterhout, hebben wij nader kennis mogen maken met de activiteiten van Dokter Schoonmaakbedrijf middels een bedrijfspresentatie, welke werd gepresenteerd door Inge Dokter. We waren onder de indruk van de omvang en de diversiteit aan diensten van het bedrijf.

Bedrijfspresentatie door Inge Dokter

De begroting voor 2018 is gepresenteerd en door de leden goedgekeurd. Er was aandacht voor de projecten van het VPB waaronder de voortgang van het Project Zonneakker en het project Duurzame Inzetbaarheid Personeel. De heer Rolf Mulder van het Stagebureau Zuid-Oost Drenthe liet in een korte presentatie zien wat de doelstelling is van het Stagebureau en hoe de samenwerking met het bedrijfsleven verloopt. Tot slot kreeg de heer Dries de Wit die namens de Rotaryclubs Emmen sprak, de gelegenheid de leden te informeren over het bijzondere initiatief ‘Kerstboom in Emmen’. Deze kerstboom staat van 8 tot en met 30 december naast de Grote Kerk op het Marktplein in Emmen. Voor € 5,= kan een kerstbal worden aangeschaft om een persoonlijke boodschap in te schrijven. De opbrengst zal gaan naar een goed doel. Ook zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals een openluchtconcert op 16 december en zal Joris Linssen opnames maken voor het programma 'Joris Kerstboom'. De leden van de VPB kregen ieder een formulier over de sponsoring van dit evenement mee. Meer informatie is te verkrijgen via info@kerstboominemmen.nl 

Na de vergadering was er nog ruim tijd voor een hapje en een drankje.

Na afloop een drankje en hapje in nieuwe pand van Dokter Schoonmaakorganisatie

 

Foto's Guido Hansman / Hansman Foto en Beeldwerk 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht