Geslaagde Algemene Leden Vergadering VPB bij Aareon

23-05-2017

Donderdag 18 mei jl. kwamen de leden van de VPB samen bij VPB-lid Aareon aan de Cornelis Houtmanstraat 36 in Emmen voor de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Na de opening door voorzitter Jelle Dokter, stelde Peter Hanen (comm. directeur) het bedrijf Aareon aan de leden voor.

 

Peter Hanen (Aareon)

 

Naast de formele vergadering waarin de financiën werden gepresenteerd door Roy Posthuma (penningmeester VPB) en de drie bestuursleden Jelle Dokter (voorzitter), Han Venema (secretaris) en Peter Kuyper (bestuurslid) waarvan de zittingstermijn is geëindigd, werden herkozen, werden de leden door Herman G. Idema (directeur VPB) op de hoogte gesteld van alle projecten waar de VPB zich mee bezig houdt (zie in onderstaande presentatie). Aansluitend was er een interessante lezing door Maarten Leen (hoofd Macro-economie van de ING Bank). Hierin vertelde hij uitgebreid wat de invloed is van president Trump en de aanstaande BREXIT op het ondernemersklimaat in Zuidoost-Drenthe, ook dit is allemaal te lezen in onderstaande presentatie.

 

Maarten Leen (ING Bank)

 

Tot slot werd de nieuwe 'onderling zakendoen app' geïntroduceerd. Aangezien onze leden in het verleden te kennen hebben gegeven dat zij hieraan behoefte hebben, is deze app in samenwerking met VPB-lid Webba ontwikkeld. De app komt in de plaats van het papieren ledenboek dat dit jaar voor het laatst onder onze leden is verspreid. U kunt de instructie om deze app op uw telefoon te plaatsen, vinden op onze website www.vpb-emmen.nl/zakendoenapp

Na de afsluiting door Jelle Dokter was er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Klik hier om de presentatie van de ALV te zien

 

Aanwezige leden

 

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht