Gewijzigde openingstijden postbussen

08-09-2016

Op verzoek van onze leden heeft de VPB betreffende de gewijzigde openingstijden van de postbussen een verzoek ingediend om de openingstijden weer te vervroegen. Helaas zijn wij ook als belangenbehartiger niet in staat gebleken om de halsstarrigheid van Post.Nl te doorbreken. In hun algemene voorwaarden staat vermeld dat zij de post voor 09.00 uur dienen aan te leveren op werkdagen en op zaterdag en daar voldoen zij naar hun mening aan doordat zij om 08.30 uur de post bij Staples Office Centre B.V. aanleveren. Voor ondernemers die 09.00 uur te laat vinden verwijzen zij in hun antwoord naar de volgende mogelijkheden:

 

  1. Met de dienst ‘U heeft post’ ontvangt u, als postbushouder, een notificatie zodra er post in uw  postbus ligt. U ontvangt iedere ochtend vóór 8.00 uur een email waarin wordt aangegeven hoeveel poststukken er in uw Postbus liggen. U weet dus vooraf of er een poststuk in uw Postbus ligt. U kunt dan op basis van dit bericht besluiten of u naar de Postbus gaat.  Hiermee voorkomen we dat u voor een lege postbus komt. Meer informatie kunt u vinden op onze website http://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/ontvangen/zakelijke-postbus/notificatie-service/.

 

  1. Met de Brengservice kunt u alle postzendingen gericht aan uw postbusadres op het door u gewenste adres laten bezorgen. Op onze website http://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/ontvangen/brengservice/?searchResult=position1 vindt u de tarieven voor de brengservice, afhankelijk van hoe u de brengservice wil samenstellen.

Terug naar het nieuwsoverzicht