Goed bezochte Algemene Leden Vergadering VPB bij FC Emmen

03-12-2018

 

Op donderdag 29 november waren we te gast bij FC Emmen voor de 2e Algemene Ledenvergadering in 2018 van de VPB. De bijeenkomst werd gehouden in het geheel nieuwe Jupiler Business Café. In deze prettige, informele setting zijn onze gasten bijgepraat door voorzitter Jelle Dokter, directeur Herman Idema en burgemeester Eric van Oosterhout. 

 

      

Voorzitter VPB Jelle Dokter

 

Burgemeester Eric van Oosterhout 

 

Tijdens de formele vergadering hebben Jelle Dokter namens VPB Emmen en Henriëtte Herbschleb namens Kennispoort Drenthe een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Verder is de begroting voor 2019 goedgekeurd, inclusief een verhoging van de ledencontributie van 3%.

Henriëtte Herbschleb en Jelle Dokter

 


Herman Idema gaf een uitgebreide presentatie waarin hij terugblikte op 2018 en meer vertelde over lopende activiteiten en projecten van VPB Emmen, zoals Zonnepark Oranjepoort en de ontwikkeling van een stage-app in samenwerking met Dutch TechZone. Ook lichtte hij toe wie er binnen de VPB verantwoordelijk is voor welke projecten en activiteiten.

 

Terugblik 2018

 

Na afloop van de formele vergadering praatte burgemeester Eric van Oosterhout ons bij over de ontwikkeling van Emmen en omgeving dankzij onder meer de Regiodeal en de samenwerking met Dutch TechZone.  

 

Presentatie Burgemeester Eric van Oosterhout


De bijeenkomst werd afgesloten met een rondleiding door het stadion en natuurlijk de mogelijkheid om elkaar wat uitgebreider te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto's; Hansman Foto en Beeldwerk

 

Klik hier om de getoonde presentatie van de VPB te zien

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht