Groenonderhoud door VPB een feit

24-09-2013

Met het zetten van de handtekening is het definitief geworden, de VPB gaat het groenonderhoud op Bargermeer I verzorgen. Niet dat we als kantoor nu zelf met de hark en grasmaaier rondlopen, maar in samenwerking met onze leden BTL en Emco gaan we het komende jaar het groenonderhoud hier verzorgen. Dit pilotproject is om te kijken of we het groenonderhoud efficiënt kunnen uitvoeren.

Voorzitter VPB Jelle Dokter en Wethouder Nynke Houwing

Tevens gaat de VPB kijken of de ondernemers gevestigd op dit deel van bedrijventerrein Bargermeer mee willen doen door hun eigen tuin ook door ons te laten verzorgen. Hierdoor wordt er een extra efficiëntieslag gemaakt en zal het uiteindelijke groenonderhoud goedkoper zijn.
Medio 2014 wordt de balans opgemaakt en, indien het project naar een ieders tevredenheid is uitgevoerd, gaan we kijken of we dit ook op andere delen van het bedrijventerrein kunnen uitrollen.

     

Aanwezigen  
   
                                                       


Definitieve handtekening, onder toeziend oog van de leden

Mocht u zelf willen deelnemen in dit project of u wilt meer informatie, dan kunt u ons bellen: 0591-653454 of een mail sturen: l.horstmann@vpb-emmen.nl . Tevens kunt u bij ons terecht voor klachten over het openbaar gebied. Dit geldt voor alle terreinen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht