Growing Workplace

21-05-2014

Flexwerken in het centrum van Emmen

 
Om te kunnen ondernemen, is een aantal dingen van belang; de basisvoorwaarden: Wifi, koffie en (gratis) parkeerplaatsen. Dat hebben we!
 
Wat heb je daarnaast nodig om tot nieuwe ideeën en de uitwerking hiervan te komen? Inspiratie, kennis, een fijne omgeving en leuke en positieve mensen.
 
Growing Workplace is dé plek voor creatieve en innovatieve ondernemers; de ondernemers van nú! Een inspirerende broedplaats waar je kan werken, ontmoeten, leren, inspireren en groeien.
 
Je komt hier gemakkelijk in contact met andere ondernemende mensen waardoor je je netwerk kan vergroten en waardoor je elkaar op zakelijk en op persoonlijk gebied kan versterken. Een plek waar je letterlijk en figuurlijk in beweging blijft.
 
Onze missie:
Een inspirerende plek creëren waar ondernemende mensen op professionele wijze gebruik van kunnen maken en waaruit door deze kruisbestuiving gemakkelijk nieuwe initiatieven zullen ontstaan.
 
Onze locatie in het centrum van Emmen beschikt over 40 flexwerkplekken in een omgeving die anders is en inspireert. Tevens is er een aantal ruimtes waar je in alle rust en stilte kunt werken of overleggen.
 
Nieuwsgierig? Je kan altijd langskomen, de koffie staat klaar!

Klik hier om de geplande evenementen te kunnen zien!
Met enthousiaste groet,
 
Liesbeth Omvlee
Tel. 06 13 36 34 34
 
 
Growing Workplace  |  Baander 4-8  | 7811 HJ EMMEN  |  www.growingworkplace.nl   |  KVK 59176156

 


Terug naar het nieuwsoverzicht