Hercertificering KVO-B bedrijventerreinen Klazienaveen, Barger-Oosterveld en BP Meerdijk gelukt!

07-06-2018


Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) is een samenwerking tussen Politie, Brandweer, gemeente Emmen en de ondernemers van de bedrijventerreinen.

Het doel van het KVO-B is om door samen te werken een veiliger bedrijventerrein te creëren. Hierbij let je niet alleen op criminaliteit, maar ook op de verkeersveiligheid, groenonderhoud en hoe ondernemers met hun private terrein om gaan.

Woensdag 6 juni vond de audit plaats voor de hercertificering van de bedrijventerreinen Klazienaveen, Barger-Oosterveld en Businesspark Meerdijk. De auditor van het KIWA prees de korte lijntjes tussen de VPB, de ondernemers, politie, brandweer en gemeente en de ondernomen acties in de afgelopen drie jaar. Ook over onze ambities en de daarbij horende maatregelen was de auditor meer dan tevreden. Met gepaste trots kunnen we dan ook melden dat we voor alle drie terreinen het KVO certificaat weer binnen hebben! Deze nieuwe certificaten zullen, zodra ze beschikbaar zijn, wederom op onze website geplaatst worden. Zoals u weet kunt u hiermee korting krijgen op uw (brand) verzekeringspremie.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht