Het ontstaan van Techniekplein Emmen

28-02-2014

Het idee was snel geboren, de uitwerking vergde wel wat tijd, maar het resultaat mag er zijn: het Techniekplein Emmen; een totaalconcept in techniek en service.

Directeur Hendrikus Velzing van Elektromotoren Emmen nam, met in zijn achterhoofd de gedachte ‘gemak dient de mens’, het initiatief.

Hij bouwde een hal, benaderde zes bedrijven met verschillende technische disciplines die uiteindelijk samen met zijn onderneming een bedrijfsruimte betrokken in het pand. Zo ontstond er een uniek Techniekplein waar klanten ongestoord kunnen ‘shoppen’ bij een zevental gespecialiseerde technische bedrijven.

Voor Eriks, Elektrotechniek Emmen, JD Techniek, Maintenance Support Emmen, Hidding Airpower Systems, Elektro Shop Emmen en Elektromotoren Emmen vormt het Techniekplein Emmen de uitvalsbasis.

Tijdens de themabijeenkomst op 6 maart wordt onder meer teruggeblikt op het ontstaan van het Techniekplein en welke voordelen het biedt voor de aangesloten bedrijven en klanten. Verder zijn er technische bedrijfspresentaties en is er een rondleiding.

 

Programma:

16:00 uur: ontvangst

16:30 uur: presentatie

17:00 uur: rondleiding  op de werkvloeren van Techniekplein Emmen                                      

17:30 uur: netwerken en vragen stellen onder het genot van een hapje en drankje


Aanmelden kan via; office@vpb-emmen.nl  
 

Graag zien we u op 6 maart bij het Techniekplein Emmen

Terug naar het nieuwsoverzicht