HRM Netwerk bij de VPB met als thema; WAB

05-12-2019

 

Afgelopen 26 november was de VPB gastheer voor het HRM netwerk met als thema de WAB; het arbeidsrecht gaat per 1 januari 2020 weer veranderen met de komst van de Wet Arbeidsrecht in Balans (WAB). Flexibele krachten krijgen meer rechten, de premies wijzigen, het ontslagrecht verandert, er worden nieuwe eisen gesteld aan het oproepen van oproepkrachten etc.

 

Mariska Harbers

Tijdens deze zeer inhoudelijke en interactieve sessie, die door ca 35 vakgenoten werd bezocht, gaven de zeer enthousiaste Jeanine Grevink van Go2 Payroll, Mirian Bos-Groenink van De Jong en Laan Accountants en Mariska Harbers van Advocatenkantoor Mariska Harbers een presentatie over de veranderingen voor uw onderneming en de consequenties. Conclusie was dat er toch nog wel wat gaat veranderen en dat je als werkgever ervoor dient te zorgen dat je klaar bent voor de WAB. Met name in de arbeidscontractensfeer wijzigt er veel wat direct gevolg heeft voor te betalen premies…opletten dus.

Een rondje langs de velden leerde dat de aanwezigen zeer content met de uitleg waren en de opgestoken informatie gelijk gingen gebruiken voor hun eigen organisatie.

Deel van de aanwezige leden

 

Klik hier om de getoonde presentatie te zien

 

 


Terug naar het nieuwsoverzicht