Imabo Die Twee gaat verder onder de naam BouwCenter Die Twee…

05-12-2013

 

 
 
Imabo Die Twee gaat verder onder de naam BouwCenter Die Twee…
 
Imabo Die Twee wordt BouwCenter Die Twee. Aan het eind van dit jaar en begin volgend jaar ondergaat ons bedrijf geleidelijk een naamswijziging.
 
In 2006 zijn Imabo en BouwCenter al samengegaan in de inkoopcombinatie Veris. De Veris leden hebben samen besloten dat het tijd is om één gezamenlijke merknaam te voeren namelijk BouwCenter.
 
Met 86 vestigingen in Nederland wordt BouwCenter één van de grootste spelers op de hout- en bouwmaterialenmarkt. BouwCenter heeft een sterke voorraadpositie en heeft een goede logistiek hoog in het vaandel staan.
 
Voor Imabo Die Twee verandert er, behalve de naamswijziging helemaal niets. Wij blijven een zelfstandige onderneming en we blijven met ons team graag voor u klaar staan.
 
We hebben in verband met de kosten gekozen voor een geleidelijke overgang. Dat betekent dat de BouwCenter- en Imabo logo’s tijdelijk door elkaar heen worden gebruikt.
Het kan zijn dat u een BouwCenter huismerkproduct vanuit een Imabo Die Twee vestiging ontrvangt en andersom is ook mogelijk dat een Imabo huismerkproduct gefactureerd wordt op Bouwcenter Die Twee briefpapier.
Het uiteindelijk doel is om op een nog hoger serviceniveau te komen en dat toch tegen een zeer concurrerend
Prijsniveau.
 
Ook wordt tegen het eind van 2013 de nieuwe BouwCenter webshop gelanceerd met de meest uiteenlopende producten. Deze producten kunnen online besteld worden en afgehaald op onze vestiging, maar uiteraard ook afgeleverd worden op de bouwplaats of bij u thuis.
 
Wij hopen u te mogen begroeten in onze vestiging.
 
Imabo Die Twee    Pioniersweg 7    Emmen/Barger Oosterveld     T. 0591-629430    E.  info@imabodietwee.nl 
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht