UITNODIGING Informatiebijeenkomst ‘Deelname bedrijven aan het Drents Energieloket’

09-06-2015

Dit voorjaar zijn de twaalf Drentse gemeenten in samenwerking met de provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto VNI en de Natuur en Milieufederatie Drenthe, gestart met het Drents Energieloket. Hiermee willen we de particuliere huizenbezitter stimuleren en ontzorgen bij het nemen van duurzame maatregelen in en om het huis. Wij willen de inwoners van Drenthe activeren om bijvoorbeeld het huis te isoleren of om zonnepanelen aan te schaffen.


Het Drents Energieloket organiseert hiertoe een reeks informatieavonden voor inwoners. In het voorjaar de zonnetour, onder de noemer ‘Zon zoekt Drent’ en in het najaar de warmtetoer, onder de noemer ‘Drent zit er warmpjes bij’. Tijdens deze informatieavonden brengen we vraag en aanbod samen. Wij zijn op zoek naar bedrijven die actief betrokken willen zijn bij deze aanpak van het Drents Energieloket en de bijbehorende campagnes. Hoe we dit willen aanpakken, lichten we graag toe tijdens de informatieavonden voor bedrijven in juni.


UITNODIGING AAN BEDRIJVEN


Om Drentse bedrijven hierover nader te informeren organiseren we en aantal bijeenkomsten. Dit doen we in samenwerking met :SLIM wonen met Energie. Hiervoor willen we u van harte uitnodigen. De data, tijdstippen en plaats van de bijeenkomsten zijn als volgt: 


 22 juni – Emmen (19:00 – 21:15 uur)
 30 juni – Beilen (15:15 – 17:30 uur) 


U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 3 dagen voor elke informatiebijeenkomst via onderstaande link: http://www.slimwonenmetenergie.nl/drentsenergieloket/ .

 

Hier kunt u aangeven bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn. U ontvangt na aanmelding het volledige programma.


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze sturen naar info@slimwonenmetenergie.nl 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht