Geslaagde informatiebijeenkomst Open Bedrijvendag Emmen

12-09-2013
Afgelopen maandag 9 september heeft de Open Bedrijvendag Emmen werkgroep een informatiebijeenkomst gehouden.Tijdens de bijeenkomst werd er uitgelegd wat de bedoeling is van deze dag; het zoveel mogelijk mensen trekken naar de bedrijven zodat het MKB kan laten zien waar ze goed in zijn.
Vanuit de werkgroep, bestaande uit de gemeente Emmen, VPB, IKS, OKE en MKB-ZOD, worden zoveel mogelijk bedrijven benaderd om deel te nemen aan deze dag. Tevens zijn alle scholen benaderd om deze dag onder de aandacht te brengen bij hun leerlingen. Op deze manier kan men laten zien wat er daadwerkelijk binnen een bedrijf gebeurt.Of men deelneemt met acties en wat men op een bedrijf wil laten zien is afhankelijk van de deelnemers zelf.

De aanwezige ondernemers grepen de gelegenheid ook aan om zichzelf op de kaart te zetten en hielden een elevatorpitch met daarbij de acties die op de Open Bedrijvendag worden gehouden. Na afloop werd er nog druk genetwerkt en kwamen er nog allerlei ideeën en samenwerkingen op tafel. Kortom een geslaagde bijeenkomst!Overleggen en tot een samenwerking komen, ook dat is Open Bedrijvendag EmmenTerug naar het nieuwsoverzicht