Itass neemt BOB-ict over

29-07-2013

Emmen, 25 juli 2013.

Itass, automatiseringsbedrijf uit Emmen, neemt BOB-ict uit Hoogeveen over van de Bikkel Groep.
BOB-ICT was op zoek naar een juiste partner om de verdere groei van de organisatie te verstevigen. Daarnaast behoorde ICT niet tot onze core business vertelt Jeroen Kolhoff van de Bikkel Groep. Itass is een perfecte aanvulling op de kwaliteit van BOB-ict en door de overname zal de continuïteit m.b.t. de automatisering bij de bestaande klanten verder worden vergroot. Daarnaast wordt de werkgelegenheid van de huidige medewerkers gewaarborgd.
Itass denkt met de overname van BOB-ict een perfecte partner te hebben gevonden om enerzijds de dienstverlening uit te kunnen breiden en anderzijds de bekendheid in de regio te vergroten, aldus Wim Langen van Itass. Wij richten ons voornamelijk op het grotere MKB en met de uitbreiding met BOB-ict zijn we beter in staat om ook het kleinere MKB te bedienen, vertelt Marco van der Heiden. BOB-ict vormt een mooie aanvulling op de diensten die al door Itass geleverd worden. Door schaalvergroting en samenwerking zullen zowel Itass als BOB-ict in staat zijn hun dienstverlening te verbeteren. BOB-ict verhuist naar Emmen naar het in 2011 opgeleverde kantoor van Itass op het Businesspark Meerdijk.
Itass is opgericht in 2002 en ondersteunt klanten door heel Nederland met het ontwerpen, implementeren en beheren van automatiseringssystemen, infrastructuur en telefonie. Itass is business partner van Microsoft, Apple, HP, Huawei, Swyx en Kaspersky. Daarnaast ontwikkelt Itass software voor personeelsplanning en urenregistratie voor de uitzendbranche. Bij Itass zijn 25 personen werkzaam.

Zie voor meer informatie www.bob-ict.nl. 

Terug naar het nieuwsoverzicht