Klantenbestand Ophorst Int.Security overgenomen door JenS Security

31-10-2013
Per 24 oktober jl. heeft JenS Security BV,  in overeenstemming met de curator, het klantenbestand van Ophorst International Security over genomen. Ophorst International Security is helaas in een faillissement terecht gekomen.  Door de overname van het klantenbestand, blijft de beveiliging en de veiligheid van deze klanten gewaarborgd.
 
JenS Security is sinds 1992 een allround beveiligingsbedrijf met meer dan 80 medewerkers en heeft vestigingen in o.a. Emmen, Hoogeveen en Coevorden. Door de overname van het klantenbestand van Ophorst International Security, heeft JenS Security de leidende marktpositie verder kunnen versterken. Hierdoor kan JenS Security zich verder blijven ontwikkelen en kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening beter waarborgen en verbeteren.  Dit zal er aan bijdragen, dat wij onze klanten in de toekomst nog beter kunnen bedienen.
De relaties van Ophorst International Security zullen in de komende drie weken persoonlijk worden bezocht en geïnformeerd.
Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met dhr. Marcel Ebelties (Manager Bedrijfsvoering), te bereiken op het Hoofdkantoor te Emmen op telefoonnummer: 0591-633088.
Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.jenssecurity.nl     
 

Terug naar het nieuwsoverzicht